دفاع از اسلام و حرم حضرت زینب (س) اولویت نخست زندگی همسرم بود
همسر شهید مدافع حرم «عمر ملازهی» گفت: این شهید بزرگوار با وجود چهار فرزند دفاع از اسلام و حرم حضرت زینب (س) را اولویت نخست زندگی خود قرار دادند.
زهرا ملازهی، همسر شهید مدافع حرم «عمر ملازهی» از نیکشهر استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار حیات مشهد مقدس خطاب به همسران شهدای مدافع حرم اظهار کرد: با توکل به خدا صبر پیشه کنید و از اینکه سرپرست زندگیتان شهید شده نگران نباشید، حضرت زینب (س) مراقب شما و فرزندانتان است.
همسر شهید مدافع حرم «عمر ملازهی» افزود: شهید والامقام متولد یک فروردین 1363 بودند که در تاریخ یک آبان ماه سال گذشته در سن 32سالگی به مقام والای شهادت نائل شد.
وی بیان کرد: این شهید بزرگوار با وجود چهار فرزند در سن های یک، پنج، ده و سیزده ساله دارند، دفاع ازاسلام و حرم حضرت زینب (س) را اولویت زندگی خود قرار داد.
ملازهی تاکید کرد: همسران ما با ایثار و گذشت وظیفه خود را به خوبی شناخته و جهت پاسداری از حریم اهل بیت (ع) در این مسیر گام برداشته و به شهادت رسیدند که این برای تمامی خانواده های شهدا ارزشمند و غررو آفرین است.
وی با اشاره به مسافت 170 کیلومتری روستای حمیری به شهر نیکشهر گفت: قبل از اینکه پرونده شهید والا مقام به دست بنیاد شهید و امور یثارگران نیکشهر برسد، مددکار بنیاد شهید دو مرحله با حضور نماینده سردار حاج قاسم سلیمانی، ملک قاسمی فرمانده سپاه شهرستان قصرقند و ملیحه رضایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از ما دیدار کردند.
گفتنی است، تاکنون شهردار، فرمانده سپاه، اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران شهرستان قصرقند و جمعی از مسئولین سپاه و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از خانواده شهید «عمر ملازهی» دیدار داشتند.
انتهای پیام/